Regionální stanice Českého rozhlasu zvou posluchače na Léto v lázních

9. červenec 2020

Regionální stanice Českého rozhlasu provedou posluchače po českých a moravských lázních. Celé prázdniny bude moderátor pořadu Výlety Pavel Kudrna putovat po lázeňských místech České republiky. Posluchači se mohou těšit na reportáže z lázeňského prostředí, zajímavé hosty a soutěže o lázeňské pobyty. Partnerem projektu je Svaz léčebných lázní ČR.

Regionální stanice Českého rozhlasu zavedou své posluchače od 7. července až do konce prázdnin každý všední den od 9:45 do 10:00 do nejrůznějších koutů českých a moravských lázní. Všechny prázdninové soboty od 11. července do 29. srpna v čase od 13:00 do 14:00 pak v rámci pořadu Výlety budou patřit živému vysílání z vybraných lázeňských měst. Moderátor Pavel Kudrna seznámí návštěvníky a posluchače nejen s historií konkrétního lázeňského města, ale také s jejich specializací, raritami a doporučí i tipy na výlety v okolí. Sobotní přímé přenosy zpestří vystoupení Milana Drobného, Jakuba Smolíka, Ilony Csákové, Davida Deyla, Pavla Vítka, Marcely Holanové, Marcela Zmožka a dalších.

„Létem v lázních chceme našim posluchačům připomenout bohatou historii českého lázeňství a zároveň jim doporučit zajímává místa v jednotlivých regionech, kde lze strávit víkend nebo tuzemskou dovolenou,“ uvedl ředitel Regionálního vysílání Českého rozhlasu Jan Menger.

Pro posluchače jsou připravené telefonické i SMS soutěže o lázeňské pobyty

Léto v lázních regionálních stanic Českého rozhlasu nabízí posluchačům několikrát týdně také soutěže o lázeňské pobyty pro dvě osoby. Každý všední den od 9:45 bude probíhat telefonická soutěž a každý víkend v pořadu Výlety pak soutěž prostřednictvím SMS. Stačí pouze správně zodpovědět vědomostní otázku týkající se zapojených lázeňských měst a obcí.

„Za tuto skvělou aktivitu Českému rozhlasu děkujeme. Slibujeme si od ní, že spolu s ostatními kampaněmi a státními vouchery napomůže k tomu, aby i zdraví a mladší Češi objevili lázně jako skvělé místo pro jejich domácí dovolenou. S rodinou, v páru nebo single. České lázně mají co nabídnout každému. Od léčení, přes relaxaci a lenošení až ke sportu, kultuře nebo objevování památek a přírodních krás v okolí,“ doplnil MUDr. Eduard Bláha, prezident Svazu léčebných lázní České republiky.

Sobotní přímé přenosy Léta v lázních

11. 7. - Lázně Teplice v Čechách
18. 7. - Janské Lázně
25. 7. - Františkovy Lázně
1. 8. - Lázně Lednice
8. 8. - Lázně Poděbrady
15. 8. - Lázně Jáchymov
22. 8. - Lázně Třeboň
29. 8. - Lázně Luhačovice

Více informací naleznete na www.letovlaznich.cz.

Spustit audio