Zdravíme z Pece pod Sněžkou!

20. květen 2024

Není to tak dávno, co jsme se vydali na naše každoroční jarní soustředění do Pece pod Sněžkou.

Soustředění proběhlo od pátku 19. dubna do neděle 21. dubna. Po celou dobu našeho pobytu neustále sněžilo, což pro nás bylo kouzelné překvapení, protože jsme sníh na Milířích ještě nikdy nezažili.

I přesto, že jsme nevytáhli paty ven, jsme si soustředění užili naplno. Program byl plný zábavy a legrace, ale také jsme se intenzivně připravovali na nadcházející akce a koncerty, které nás čekají v průběhu června.

Hlavním bodem našeho soustředění byla příprava na jarní celosborový koncert, který se uskuteční 10. června v sále Pražské konzervatoře. Na tomto koncertě vystoupí všechna naše přípravná i koncertní oddělení. Kromě toho jsme také trénovali na natáčení CD tří písniček pro děti, které složil Jan Kučera. Nahrávání těchto písní proběhne v několika fázích již nyní v červnu.

V neposlední řadě jsme se zaměřili na program koncertu v Obecním domě, který se uskutečnil 14. května v rámci 22. ročníku Národní soutěže muzeí Gloria musaealis.

Naše jarní soustředění bylo opět plné hudby, příprav a nezapomenutelných zážitků. Těšíme se na nadcházející koncerty a doufáme, že nás podpoříte svou účastí.

Spustit audio