Albert Černý z kapely Lake Malawi: Nevěřím na smrad

16. březen 2023

Hostem dada rubriky Brambora s vejcem byl zpěvák a kytarista Albert Černý, který se hned zkraje svěřil, že je dobrým člověkem a že je zbytečně destruktivní ve svém životě jen stále hledat chyby. I proto je Albert pozitivní a mimo jiné se na sebe ráno usmívá do zrcadla.

Rodák z Třince prozradil mimo jiné to, že vždycky čichal ke kompostéru, který měl na chodbě vedle dveří do bytu. Proč? I to zjistíte, když si poslechnete celou Bramboru s vejcem. Ivanu a Aleše samozřejmě zajímal také hudebníkův vztah k drahým kamenům, houskám, znojemské omáčce, astrologii a smradu. V posledním zmiňovaném tématu má ale Albert naprosto jasno a říká, že na smrad nevěří.

V hudebním okénku jsme si pustili písničku od Kim Wilde You keep me hangin' on z roku 1986 a líbila se nám hezky. Tak snad všem ostatním taky.

Co Aleš zase vyhrabal za vědecké poznatky v internetových horoskopech? Co překvapivého o Ivaně vypovídá její znamení? A co má Albert schovaného v šuplíku a k čemu se to používá? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem a hned se vám zlepší nálada. Nebo taky možná ne.

Spustit audio