Albert Romanutti: Rád bych byl bílým saténovým županem

31. prosinec 2022

Hostem posledního vydání dada rubriky Brambora s vejcem v roce 2022 byl zpěvák a hudebník Albert Romanutti. Ivana s Alešem se ho proto vyptávali na zásadní otázky spojené s koncem roku. Kdyby byl Albert obloženým chlebíčkem, jaká by na něm byla obloha? Jaká příchuť brambůrků mu chybí? A kdyby měl být rok 2023 písnička, jak by se jmenovala?

V milém rozhovoru nám milý Bert mimo jiné prozradil, že hnědá je barva barev, že by chtěl být saténovým županem a že nemá rád slova nádor a toxický. Vyzkoušeli jsme i jeho schopnost číst myšlenky a prozradili jsme mu, ve který den v roce 2023 by měl podle horoskopu, který Aleš našel na internetu, raději zůstat doma a rozhodně nikam nechodit.

Jak by Albert sám sebe popsal ve třech slovech? Jaký má vztah k bolesti? Má radši hranolky, nebo krokety? Jaký je jeho vztah ke koprovce a znojemské omáčce? A co by nám všem popřál do roku 2023? Poslechněte si celou silvestrovskou Bramboru s vejcem!

Spustit audio

Související

Více o tématu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.