Bazénové centrum karlovarského Thermalu by mělo kompletně otevřít už v polovině června

27. květen 2022 14:15

Rekonstruovaný bazén karlovarského hotelu Thermal přivítal první návštěvníky v závěru loňského léta. Zahájení zkušebního provozu tehdy přineslo řadu nedostatků, o kterých lidé diskutovali na sociálních sítích. Jeho kompletní provoz by měl začít letos.

Uvolněné dlaždice, nedokončená elektroinstalace a složený stavební materiál – i tak vypadal v polovině loňského roku zkušební provoz rekonstruovaného bazénu karlovarského hotelu Thermal. V jeho areálu pokračují stavební práce i teď, na začátku letošní sezony. Velká část bazénové centra ale funguje.

„Fungují oba dva bazény, v provozu je letní snack, každým dnem pustíme do provozu i vnitřní snack, který je součástí vplouvání. Minulý týden se otevřela i restaurace s výhledem v posledním patře,“ potvrdil ředitel hotelu Vladimír Novák.

Právě do restaurace, která nabízí jeden z nejkrásnějších pohledů na Karlovy Vary, se vrátí část původního zařízení ze 70. let minulého století. Ještě letos tam chce vedení hotelu vrátit část původních svítidel a čalouněný nábytek.

Bazénové centrum karlovarského Thermalu má být kompletně otevřené v polovině června. Přilehlé saunové středisko totiž ještě čeká závěrečná kontrola a kolaudace.

autoři: Zdeněk Trnka , nkr
Spustit audio