Byli jsme o kousek lepší, je to zdravý bod, hodnotil remízu se Spartou kouč Sigmy Václav Jílek

29. leden 2023 13:03

Fotbalisté Sigmy Olomouc na úvod jara vybojovali bod. Se Spartou Praha remizovali po vyrovnané bitvě 1:1. Hosté v závěru sice trefili tyč, podle zástupců obou soupeřů byla nakonec ale remíza zasloužená.

„Klobouk dolů před Olomoucí. Šlapala do nás devadesát minut tak, jak jsme se my snažili šlapat do ní. Trošku nám tam dělala problémy přečíslení, nad stopery a mezi námi střeďáky, takže jsme neměli odražené balony, domácí měli hodně druhých míčů. To určovalo i pád hry, že měli ze hry víc,“ ocenil výkon olomouckého týmu kapitán Sparty Ladislav Krejčí.

Spokojený s výkonem Sigmy byl i její trenér Václav Jílek. „Asi dvěma slovy bych řekl – zdravý bod. To znamená bod, který z mého pohledu byl zasloužený. A byť jsem si vědom toho, že v závěru Sparta mohla to utkání rozhodnout a strhnout na svoji stranu, tak ve mně prostě přetrvává pocit, že v kontextu celého utkání jsme byli o kousek lepším týmem,“ hodnotil Jílek.

Sparťané vstoupili do utkání výborně. Ve 12. minutě se po gólu Tomáše Čvančary dostali do vedení. Vyrovnání zařídil v nastavení první půle Jan Navrátil.

Jak se za utkáním ohlížel právě olomoucký střelec? Poslechněte si v kompletní reportáži Tomáše Minarčíka.

Chcete mít zprávy (nejen) z vašeho kraje pořád při ruce? Odebírejte Zprávy ČRo Olomouc ve svých podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

Spustit audio