Bývalí hráči Premier League si uměli víc užívat běžného života, říká Petr Mikolanda

25. březen 2022

Reprezentační pauza není překážkou pro další díl pořadu S mikrofonem do Anglie, kdy si o aktuálních tématech povídají moderátor Martin Minha a expert Radiožurnálu Sport na anglické fotbalové prostředí Petr Mikolanda. Co říká na trend, že v Anglii se v posledních letech mění složení televizních reportérů a dnes už i reportérek? Které ikony rozšířily Síň slávy anglické Premier League?

Bývalí fotbalisté Premier League si klepají na čelo, kolik ti současní vydělávají financí. Zároveň je potřeba říct, že se jedná o úplně jiný fotbal. V současnosti je to atletika s míčem a nikdo neví, co bude za deset let.To srovnávání je hrozně těžké. V té své době se ale rozhodně neměli špatně a myslím si, že dřívější generace hráčů si uměla více užívat běžného života," tvrdí Mikolanda. 

Čtěte také

Kdo by podle Mikolandy mohl být kandidátem na trenéra Manchesteru United? Co říká na problémy Paula Pogby? Překvapují ho nováčci v nominaci Albionu na aktuální reprezentační okno? Pamatuje si na krátkou anabázi Davida Limberského v Tottenhamu? Poslechněte si celý díl S mikrofonem do Anglie.

autoři: Martin Minha , rej
Spustit audio

Související