Česká reprezentace zítra hostí v Teplicích Makedonii

7. červen 2005
Zprávy

Česká fotbalová reprezentace je už od pondělí v Teplicích, kde ji zítra čeká osmý díl kvalifikace o postup na světový šampionát, který hostí příští rok Německo. Svěřenci trenéra Karla Brücknera nastoupí od 17 hodin na stadionu Na Stínadlech proti Makedonii. "Tam jsme to měli hodně těžký," připomněl úvodní vzájemné měření sil, které skončilo vydřenou výhrou 2:0, Tomáš Rosický. "Určitě to bude úplně jiný zápas než proti Andoře. Makedonci dovedou zahrát dobré utkání," dodal Vladimír Šmicer.

Do Teplic se národní tým vrací po necelých dvou měsících. Na konci března na Stínadlech porazil v divokém utkání Finsko 4:3. "V Teplicích jsme už skoro jako doma. Vždyť tu sehrajeme víc domácích zápasů než v Praze. Nikdy jsme si tady neměli na co stěžovat, vždycky nám to na hřišti šlo," řekl Šmicer. "Snad přijde hodně lidí a budou minimálně tak skvělí jako proti Finům," přeje si Rosický.

Vstupenky na zítřejší kvalifikační duel Česko - Makedonie jsou stále ještě v prodeji. Seženete je v Teplicích, v Chomutově, ale i v Terezíně. "Snad bude plno," doufá Petr Maxa, marketingový šéf Teplic. Lístek na hlavní tribunu stojí 200 Kč, na ostatní tribuny 120 Kč, organizovaná mládež má vstup volný.

autor: dak
Spustit audio