Český rozhlas Olomouc vás zve na Noc otevřených dveří

17. květen 2019

V pátek 17. května mezi 17. a 23. hodinou přijďte do Českého rozhlasu Olomouc na Noc otevřených dveří, která se koná již popáte v rámci Olomoucké muzejní noci. Můžete se zapojit přímo do živého vysílání a poslat do éteru písničku na přání svým blízkým.

Ve studiu jsou připraveny rozhlasové hry nejen pro malé zájemce. Studenti prvního ročníku Filmových, divadelních, televizních a rozhlasových studií si připravili zábavní program. Děti si mohou vytvářet fiktivní postavičky podle audio předlohy nebo budou hádat zdroje zvuku podle audio nahrávky. Případně do třetice se pokusí uhodnout prostředí, ze kterého je zvuk v audionahrávce. Všechny účastníky odměníme drobnými dárky. 

Mimo jiné můžete odejít s malou upomínkou na návštěvu Českého rozhlasu Olomouc ve formě loga, které si airbrushem necháte dočasně vytetovat na ruku.

Těšíme se na vaší návštěvu.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.