Český rozhlas Region vysílá živě z náměstí v Říčanech

4. duben 2014

Masarykovo náměstí v Říčanech na celý týden ožije vysíláním Českého rozhlasu Region. Tato středočeská rozhlasová stanice tam od 7. do 11. dubna zavítá se svým mobilním studiem. Moderátoři rádia přivítají na náměstí řadu hostů a připraven je i bohatý doprovodný program.

„Do našeho mobilního studia v Říčanech pozveme více než třicet místních hostů, návštěvníci si mohou zblízka vychutnat živé vysílání pořadů Tandem Jana Rosáka, Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou nebo potkat naše kolegy Naďu Konvalinkovou, Eduarda Hrubeše a další," vypočítává jeden z moderátorů programu v mobilním studiu Patrik Rozehnal.

Každý den budou připraveny i autogramiády, například v pondělí dopoledne zavítá na Masarykovo náměstí v Říčanech jeden ze spolumoderátorů oblíbeného pořadu Humoriáda Jan Přeučil. V pátečním živém vysílání pořadu Tandem pak Jan Rosák přivítá po 9. hodině zpěvačku Milušku Voborníkovou.

V doprovodném programu čekají návštěvníky projížďky na dvoukolkách nebo cyklotrialových kolech, měření krevního tlaku a tělesného tuku nebo možnost vystřelit si z luku na terč. Chybět nebude ani řada hudebních a tanečních vystoupení.

Kompletní program vysílání mobilního studia Českého rozhlasu Region z Říčan najdete na stránkách www.cesky-rozhlas-region.cz, poslechnout si ho můžete na frekvenci 100,7 FM.

Spustit audio