Čtvrteční Noční linka: Fenomén Noční linka

30. srpen 2018

Přes deset let vysíláme s kolegy moderátory Noční linku. Vy, naši posluchači s námi na pořadech spolupracujete, píšete nám návrhy témat, která byste si přáli slyšet. Jak trávíte vy přelom staréhé a nového dne? Posloucháte Noční linku pravidelně? Co vám poslech Noční linky přinesl? Seznámili jste se např. díky našemu pořadu s někým, s kým si telefonujete nebo jste se dokonce i setkali?

Co v tuto chvíli právě děláte? O některých posluchačích vím, že nás poslouchají už pěkně z postele, jiní třeba pečou perník nebo kutí něco jiného, a co vy? Poslouchají nás i posluchači za oceánem, kteří mají den. Kde náš pořad posloucháte?

Často si s posluchači povídáme o tom, zda je druhá hodina Noční linky nočním povídáním. Někteří už mi přeji dobré ráno. Já si myslím, že je hluboká noc, přestože jsme vstoupili do nového dne. Jak to máte vy?

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.