Čtyři dny hudby a divadla na Sázavě

9. prosinec 2011

Plné čtyři dny zábavy nabízí 6. ročník Sázavafestu. Hudební fanoušci se můžou těšit na koncerty oblíbeného projektu Banco de Gaia, Francouze Manaua, skaparty Yellow Umrella a Caňaman nebo charismatického Bobana Markoviče, divadelní příznivci jistě ocení představení Tužba, autorů Klimešová, Synková, dívky potěší autorské čtení Michala Viewegha.POSLECHNĚTE SI: Pozvánku na Sázavafest

Internet Expres SÁZAVAFEST 2006 - VI. ročník multikulturního open-air festivalu se uskuteční 3. až 6. srpna 2006 ve městě Sázava v areálu "Ostrov". Návštěvníkům kromě hudby nabízí i divadelní a filmová představení, adrenalinové vyžití, spousty stánků, ubytování ve stanovém městečku a další aktivity.

Řadu zahraničních umělců doplní dlouhý zástup domácích interpretů. Za povšimnutí stojí akustický koncert hanspaulských Tata Bojs, elektroclashových The Nihilists, folkový pankáč Jiří Schmitzer, rappeři Indy a Wich a Gipsy, přiznivce punku potěší koncerty legendárních ZNC, fanoušky elektornické hudby sety Loutky, Gena Diliniho nebom Martin Haberlanda.

00424800.jpeg
autor: zuf
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.