Davidová předvedla, že šanci na olympiádě má. Výkon všech holek byl super, myslí si Moravec

Česká biatlonistka Markéta Davidová skončila ve vytrvalostním závodě na olympijských hrách v Pekingu na šesté příčce. Charvátová byla po dvou chybách na střelnici devatenáctá, Jislová obsadila 27. místo a Voborníková dojela na 34. příčce. „Teď jsem s Markétou slyšel rozhovor a je tam takový mix spokojenosti a zklamání. Předvedla ale, že šanci na olympiádě má. Má před sebou další tři závody a šance jsou velké,“ říká trojnásobný medailista z her v Soči Ondřej Moravec.

Na start dalšího závodu se české biatlonistky postaví v pátek 11. února v 10:00. Přímý přenos celého závodu uslyšíte na Radiožurnálu Sport, na Radiožurnálu pro vás chystáme zpravodajské vstupy.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Martin Minha , vla
Spustit audio

Související