Digitální stanice Radiožurnál Sport oslavila první rok vysílání

1. červen 2022

Jediná sportovní stanice v Česku Radiožurnál Sport oslavila 21. května první rok vysílání. A oslavy byly veliké! Vysílání v den narozenin bylo pro posluchače nabité rozhovory s moderátory, sportovními redaktory i výjimečnými hosty, zdravicemi a přáními od známých sportovců a soutěžemi o digitální rádia DAB+ JBL Tuner 2.

Čtěte také

V neděli 29. května vyrazilo stříbrné mobilní studio R-stream slavit za sportovními fanoušky na elitní beachvolejbalový turnaj Ostrava Beach Pro 2022. Ve vysílání se objevily sportovní osobnosti jako česká reprezentantka v beachvolejbalu Barbora Hermannová, basketbalista NH Ostrava Petr Bohačík, hokejisté HC Vítkovice Ridera Aleš Stezka a Petr Fridrich nebo para hokejista David Vrubela.

Samozřejmě nechyběl živý přenos zápasu českého týmu o 3. místo na MS v hokeji ve Finsku ani velká podpora mužského páru Perušič/Scheweiner ve finále beachvolejbalu v boji o zlato.

Stanici Radiožurnál Sport tvoří 55 sportovních redaktorů z Prahy a regionů, kteří už rok posluchačům denně přináší to nejlepší ze sportu. Kromě zajímavých rozhovorů se osobně účastní velkých sportovních i světových akcí.

Tým reportérů v létě roku 2021 přinesl exkluzivní obsah přímo z centra dění Letních olympijských her v Tokiu, letos v únoru kompletně pokryli sportovní zpravodajství na olympijských hrách v Pekingu. Nikdy nechybí v první linii na tenisových grandslamech, mistrovstvích světa v hokeji či na jiných šampionátech, kde jsou čeští sportovci.

Spustit audio

Související