Doufal jsem, že to bude o jeden skok lepší, říká Březina po prvním soutěžním dni krasobruslařů

Poprvé v historii se čeští krasobruslaři účastní olympijské soutěže týmů. Jako první se představil Michal Březina. „Doufal jsem, že to bude o jeden skok lepší. V trénincích mi všechno šlo. Toto byl v podstatě první proskočený čtverák od doby, co jsem přiletěl. Trochu mě to mrzí. Zbytek byl normální,“ popisuje po svém představení. Soutěž bude pokračovat v neděli, kdy se na led postaví Březinova sestra Eliška. „Ví, co má dělat. Bude potřeba, aby jela to, co má natrénované.“

V soutěži týmů se jako další představí Eliška Březinová. Na olympijský led se postaví v neděli 6. února ve 2:30. Přímý přenosy jejích jízd uslyšíte na Radiožurnálu Sport s komentářem naší reportérky Barbory Kovaříkové v přímém přenose, na Radiožurnálu pro vás chystáme zpravodajské vstupy.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Adam Weidenthaler , vla
Spustit audio

Související