Exkluzivní rozhovor s Jágrem: Dělám jen to, co miluji. Bůh je víc než hokej

28. leden 2020
Olympijský podcast

Hokejista Jaromír Jágr věří, že má ještě velké rezervy v přípravě. Pokud by je odstranil, mohl by hrát hokej do 60 let. Jak vypadá jeho příprava na zápasy? Jak se změnila od té doby, co s hokejem před takřka 40 lety začal? Jak mu pomáhá, že je věřící člověk? Trápí se tím, že se mu zatím nepodařilo založit rodinu? Jak vnímá, že na něj na stadionech diváci pískají kvůli jeho názorům na budoucnost české extraligy? Poslouchejte celý exkluzivní rozhovor pro Olympijský podcast!

Co je Olympijský podcast Radiožurnálu?

Olympijský podcast v aplikaci mujRozhlas

Olympijském podcastu otvírají sporťáci Radiožurnálu sportovní svět i „nesportovně“ a pro každého. Každý týden máme jiného sportovního hosta, kterého během půl hodiny zpovídáme o životě, problémech a kariéře. Nové epizody najdete vždy v úterý na webu Radiožurnálu a v aplikaci mujRozhlas.

Jak podcast odebírat v mobilní aplikaci mujRozhlas?

  1. Zobrazte si v aplikaci podcasty
  2. Klikněte na Olympijský podcast
  3. V pravém horním rohu nad obrázkem byste měli vidět tři tečky
  4. Klikněte na tečky a z nabídky vyberte Přidat pořad do mujPlaylist
  5. Olympijský podcast pak už vždycky najdete – stačí na liště kliknout na ♥mujPlaylist
Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.