Fakt jsme si to asi nezasloužili, komentuje nevydařené mistrovství hokejový brankář Šimon Hrubec

14. červen 2021

Hokejová reprezentace České republiky medaili na mistrovství světa v Rize nevybojovala. Skončila ve čtvrtfinále. Členy týmu byli i hráči z jižních Čech Jan Kovář a Šimon Hrubec.

„Ten zápas byl podle mě trochu obrazem celého našeho turnaje,“ vyjádřil se kapitán české hokejové reprezentace Jan Kovář k prohře ve čtvrtfinále s Finskem. Výkon týmu podle něj nebyl ideální. „Byl jenom završením toho, že se nám nedařilo,“ dodal.

Šimon Hrubec v roli brankáře nedokázal ve 33. minutě zabránit puku v cestě za svá záda, padl tak rozhodující gól do české branky.

V posledních vteřinách pak už jen mohl sledovat závěrečnou hru a snahu o vyrovnání bez brankáře. „Měl jsem radost, do jakých šancí jsme se ve hře šest na pět dostali, ale fakt jsme si to asi nezasloužili. Dopadlo to, jak to mělo dopadnout, vyhrál lepší,“ komentoval.

Beachvolejbal pomohl Bazalce

Beachvolejbalisté hráli v plážové aréně na českobudějovickém sídlišti Vltava pro centrum Bazalka. Vítězem turnaje byl právě pořadatelský tým Bazalky

Společně se sponzorskými dary se celkem podařilo vybrat 200 tisíc korun. „Výtěžek půjde na fyzioterapii, která je pro naše klienty velmi důležitá,“ uvedla ředitelka akce Martina Koudelková.

autor: Kamil Jáša
Spustit audio

Související