Here We Go! Hudba k neexistujícímu filmu v Grundfunku

14. únor 2021

Nové EP od Lack of Afra, které je vydáno pod jeho občanským jménem Adam Gibbons, se jmenuje Here We Go!. Jedná se o hudbu k neexistujícímu filmu a jde o ukázku toho, co na poli filmové hudby Adam dokáže. Takže zavřete oči, zaposlouchejte se do zvuků a vytvořte si film podle vlastní fantazie!

Představili jsme také například i remix skladby Feel the Real od Incognito, který vytvořilo duo Micky More & Andy Tee a zahráli také další ukázku z chystané desky Baby, I'm Hollywood od Judith Hill. K poslechu singlu God Bless the Mechanic doporučujeme i klip!

V pravidelné rubrice Groove Window zazněly ukázky z alba Reverie z pera The New York Disco Orchestra. Tato jediná jimi vyprodukovaná deska původně vyšla v roce 1978 v Belgii, USA a Japonsku. Letos se dočkala remasteringu a znovuvydání ve Španělsku. Příjemný poslech!

Playlist dílu najdete tady.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.