Herec Václav Neužil: Jedu Crowleyho tarot. Od sedmnácti mám jedny karty

2. listopad 2022

V dada rubrice Brambora s vejcem jsme tentokrát telefonovali rodákovi z Plzně, který hrál mimo jiné Emila Zátopka. Václav Neužil se v rozhovoru (k Ivanině radosti) svěřil, že dlouhá léta vlastní tarotové karty. „Od sedmnácti mám jedny karty a ty jsou takovými průvodci života, když potřebuju s něčím poradit,“ ozřejmil Václav a upřesnil, že se jedná o Crowleyho tarot.

Aleše s Ivanou ale zajímalo také to, zda Václav občas mívá depresivní náladu a jak ji řeší nebo zda má radši hrnek, nebo talíř. Padly samozřejmě dnes už klasické otázky houska, nebo rohlík a jaká barva je hnusná.

Člen Dejvického divadla nám ale prozradil i skvělý recept na chleba s česnekem a medem od svého dědečka, který byl včelař. „Můj děda si dal na chleba máslo, nakrájený česnek a na to med,“ překvapil Václav v rozhovoru kulinářskou specialitou.

V hudebním okénku jsme si připomněli písničku Horny '98 od německého producenta s přezdívkou Mousse T. „V Itálii to milovali hlavně,“ chlubil se Aleš užitečnými fakty z internetu při poslechu skladby, na kterou už Ivana dávno zapomněla.

Chtěl by Václav Neužil být nejradši kamenem, nůžkami nebo papírem? Co Alešovi prozradil velký horoskop lásky? Co jsou nejvzácnější druhy slepic na světě? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem a všechna tato zásadní fakta se dozvíte.

Spustit audio

Související