Herectví je pro Terezu Bebarovou třešinkou na dortu. Konec v Ulici ji šokoval, ale i přinesl nové možnosti

Fanoušci soutěží a milovníci sladkého ji znají jako moderátorku úspěšného cyklu Peče celá země. Seriáloví diváci zase vzpomínají na roli Světlany, kterou hrála dlouhých patnáct let v Ulici. Návštěvníci divadla obdivují Bernardu Albu, kterou nazkoušela v pražském Divadle na Vinohradech.

„Jsem typ člověka, který si v životě hledá příležitosti sám,“ říká rodačka z Bohumína, která vystudovala ostravskou konzervatoř a stála u startu dvou skvělých scén  Divadla Aréna a Divadla Na Fidlovačce.

Mluví o sobě jako o konzervativním člověku. Proto nesla dost těžce loučení se seriálem Ulice. „Velmi mě to tenkrát překvapilo, možná šokovalo,“ vzpomíná Tereza Bebarová. Nicméně připouští, že konec natáčení jí přinesl nové možnosti.

„Jsem typ člověka, který si v životě hledá příležitosti sám.“
Tereza Bebarová

„Nikdy jsem nebyla nadšenec do pečení. Navíc jsem vyznávala zdravý životní styl. To se změnilo hned, jakmile jsem začala spolupracovat s týmem Peče celá země,“ přiznává.

Se životním partnerem scenáristou Ivanem Kotmelem a cukrářem Josefem Maršálkem natočili v době covidové 81 hodinových dílů pořadu Čas na TE.BE. Na pultech knihkupectví narazíte na jejich společnou knížku Čas na pečení.

Všechny hosty a rozhovory z pořadu Větrník najdete i na webu Českého rozhlasu Olomouc nebo v podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

Spustit audio

Související