Hlavním řečníkem s problematikou DAB+ bude na konferenci Digimedia 2020 Karel Zýka

17. září 2020

Karla Zýku na konferenci doplní operátoři digitálních sítí DAB+ Marcel Procházka z Českých Radiokomunikací, Tomáš Řapek ze společnosti Teleko digital a Roman Kropáček ze společnosti RTIcz.

Hlavním řečníkem konference Digimedia 2020 v rámci bloku, který se zaměří na digitální rádio DAB+, bude Karel Zýka, ředitel Techniky a správy Českého rozhlasu. Organizátoři akce to oznámili tento týden v tiskové zprávě. Konference Digimedia 2020 se bude konat ve čtvrtek 15. října, tradičně v Kongresovém sálu České televize. Záštitu nad touto akcí převzalo ministerstvo průmyslu a obchodu, kultury, Český telekomunikační úřad a Rada pro rozhlasové a televizní vysílání. Česká televize je generálním partnerem konference.

Karla Zýku na konferenci doplní operátoři digitálních sítí DAB+ Marcel Procházka z Českých Radiokomunikací, Tomáš Řapek ze společnosti Teleko digital a Roman Kropáček ze společnosti RTIcz. Komerční rádia zastoupí Martin Hroch, ředitel skupiny Radio United Broadcasting a Radim Pařízek, provozovatel rádií Čas a Dálnice. Za Český telekomunikační úřad vystoupí ředitel odboru správy kmitočtového spektra Jiří Duchač. Portál Digitální rádio zprostředkuje dění na konferenci svým čtenářům formou aktuálního zpravodajství.

autor: lukpo
Spustit audio

Související