Hudba radost dává. Po roce ladíme guilty pleasure vysílačku

30. prosinec 2022

Předsilvestrovská Špína si opět vyžádala své a moderátorský tým Judita, Kazatel a Šaman se znovu ponořil do hlubin svých playlistů a vytáhli obskurní, bizarní i celkem vážné hity. Stejně jako loni se v rámci řetězce hříšných poslechových rozkoší můžete těšit na celou překvapivou paletu interpretů a interpretek!

"Pistole už neposloucháš, na přezdívku neslyšíš. Jak můžeš zapomenout?", pravý punkový rozchodový song od české kapely Prasata Vyšší Autority otevřel letošní předsilvestrovskou Špínu tahající z rukávu další dávku našich guilty pleasures. A zatímco Šaman se doznal k náklonnosti k citoslovcům na hranici slyšitelnosti s UrFawxBoyfriend, Kazatel zalovil v duchovním a osvětovém šupleti od českých Ram Adonai. Ti sice varují před psychedeliky a drogami, ale narozdíl od devadesátkových Gospel Gangstaz, pravděpodobně žádné neviděli tehdy ani z rychlíku.

Vydali jsme se taky na exkurzi do Žižkovy ulice v Českých Budějovicích, kde svého času bydlela babička rappera Mustaffy i na devadesátkový rave se Scooter. A došlo i na prošlapané střevíce s Martinem Maxou.

Shodneme se ve Špíně na oblibě Jirky Schellingera? Zaslouží si Bono Vox respekt? Kdo má nejlepší písničku o oblečení? Jak zní brazilská favela? A k čemu se nikdy nepřiznáme? Poslechněte si celou Špínu ze záznamu!

Spustit audio