Hyperaktivní liška, bídní influenceři a peníze s Karlem Gottem. To jsou zprávy podle Mikrovlnek

4. červenec 2019

Ivana Veselková a Zuzana Fuksová v aktuálním díle podcastu Mikrovlnky vykrádají ty nejblýskavější diamanty ze zpravodajského trezoru. Jako světoobčanky je zaujaly zprávy jak ze světa, tak z Moravy. V minulém týdnu je očaroval hlavně zmrzlinář, který nenávidí influencery, supervýkonná polární liška a chystaná eurobankovka s Karlem Gottem.

Obě moderátorky vyjádřily lítost, že se penězi s obličejem interpreta písně Včelka Mája a Trezor nebude dát platit – jedná se pouze o limitovanou edici při příležitosti Mistrových blížících se osmdesátin. Když jsme u toho placení: jsou to influenceři v Los Angeles, kteří svými žádostmi o zmrzlinu zdarma vyvolali spravedlivý hněv zmrzlináře, který si od nich chce za kopeček účtovat dvojnásob. A stal se tím také nechtěně sám sebou nenáviděným influencerem. 

Obdiv patří také polární lišce, která došla za 76 dnů ze Špicberk do Kanady, takže v nohách má 3 506 kilometrů. Nemotivovala ji k tomu však láska, jak si naivně myslela Zuzana, ale hledání kořisti.

Nikoho asi moc nepřekvapí fakt, že se Dánsko stalo zemí s nejlepšími podmínkami pro cyklisty. Tedy kromě Ivany, která cyklisty nenávidí a nepřeje jim nic dobrého. Že by nějaké trauma z dětství? 

Nakonec nemohla chybět ani nějaká ta podivnost z Brna, kde nyní pobírá sociální dávky Zuzana. Nejmenovaný muž tam vybíral peníze na pohřeb svého bratra, který se však ukázal jako živý. Proto mu Ivana i Zuzana přejí zasloužené vězení a to, aby si takové rouhání pro příště rozmyslel.

Je mezi těmito zprávami nějaká tajemná souvislost? Pusťte si celý nejnovější díl Mikrovlnek a uvidíte, že určitě ne, což ale vůbec nevadí.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka