I „sluníčkářská“ politička chce moc a slávu. Jaká je čtvrtá řada seriálu Borgen?

29. červen 2022

Jak by se dánská politička Birgitte Nyborg ze seriálu Borgen asi tvářila, kdyby jí protagonistky netflixovského pořadu o uklízení Get Organized seřadily knihovnu podle barev duhy? A jak by se to líbilo vám? Jak reagovaly známé americké ženy na kontroverzní zrušení práva na potrat? Poslechněte si nový díl podcastu Kompot.

Dánský politický seriál Borgen se vrací se čtvrtou sérií. S Birgitte Nyborg se setkáváme jako s ministryní zahraničí, která řeší „problém“ jménem Grónsko. Jak se zkušená politička vyrovnává s vlastními předsudky a ambicemi? Poslechněte si velkou recenzi v Kompotu!

Herečky Ashley Judd, Laura Prepon nebo Uma Thurman jsou mezi několika desítkami amerických známých žen, které sdílely svoje příběhy poté, co americký Nejvyšší soud zrušil federální právo na potrat. Více zjistíte v podcastu Kompot.

Proč se musíte podívat na pořad o uklízení Get Organized with Home Edit, i když je to úplný bizár? Jak se má nový pár české bulvární scény Agáta Hanychová a Jaromír Soukup? Jak mohl desetiletý syn Bena Afflecka nabourat drahé auto? Zjistíte v nové epizodě Kompotu. A nezapomeňte nás sledovat na Instagramu!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.