Jaromír Jágr: Máme daleko větší šanci, než kdyby přijeli hráči z NHL. Pro diváky je to ale škoda

Na rozdíl od pěti olympiád mezi Naganem 1998 po Soči 2014, na kterých zápolili opravdu ti nejlepší hokejisti na světě, se mužského hokejového turnaje na zimních olympijských hrách  podruhé za sebou nezúčastní hráči z NHL. „Máme daleko větší šanci, než kdyby přijeli,“ myslí si legenda českého hokeje Jaromír Jágr. „Pro diváky je to ale škoda. Chtěl bych vidět nejlepší Kanaďany, Američany i Rusy. To by byla naprostá slast pro oko,“ doplňuje vítěz olympijských her v Naganu.

K prvnímu zápasu olympijského turnaje nastoupí čeští hokejisté už ve středu 9. února ve 14:10. Přímý přenos celého utkání uslyšíte na Radiožurnálu Sport, na Radiožurnálu pro vás chystáme zpravodajské vstupy.

A večer po 19:00 zápas okomentuje další hokejová legenda a olympijský vítěz z Nagana Dominik Hašek, který bude hostem Olympijského speciálu Radiožurnálu Sport. Celý rozhovor po odvysílání najdete také v našem podcastu Olympijské rozhovory.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Jan Pěruška , vla
Spustit audio

Související