Jsem velmi hrdý na to, že jsem táta, svěřuje se herec Jiří Hána

12. říjen 2021

„Mám skvělého devítiletého syna Oskara. Fascinuje mě sledovat, jak jsou děti v tomto věku originální a co se v nich probouzí,“ přiznává Jiří Hána v Blízkých setkáních. Všechny díly Blízkých setkání najdete na webu Dvojky nebo v mobilní aplikaci mujRozhlas

„Když pominu otcovskou roli, jak syna vést, pomáhat mu a podporovat ho, tak mě teď hrozně baví Oskarova fantazie a představivost. Je úžasné sledovat, co se v dětech probouzí. Jsem hrdý na to, jak úžasného syna mám. A jsem šťastný, že jsem součástí jeho života.“ 

„Můj syn chtěl být už v šesti letech farmář v Číně,“ popisuje se smíchem herec. „Teď momentálně má touhu stát se youtuberem. Já ho nikam nesměruji, chci, aby dělal, co je mu příjemné, a svobodně se rozvíjel.

Jsem jen opatrný a snažím se mu vysvětlit, že je důležité vzdělání. Že nestačí natočit video, někam ho poslat a myslet si, že za to budu mít spoustu peněz,“ popisuje Jiří Hána.

Jak se cítí těsně před divadelní premiérou? Co ho fascinuje na natáčení seriálu Specialisté? Jako kdo by chtěl umět zpívat?

autoři: Tereza Kostková , mis
Spustit audio

Související