Krátké přelety mezi zápasy schvaluji, fotbalisté potřebují komfort, tvrdí Mikolanda

24. březen 2023

Reprezentační okno znamená pauzu pro Premier League, ale rozhodně ne pro pořad S mikrofonem za fotbalem. Martin Minha, Petr Mikolanda a Pavel Tylšar se zaměří na působení muslimských hráčů v anglických klubech, ale také na mnohdy zbytečné přelety týmů z jednoho na druhý stadion. Kdo je vycházející hvězdou Brightonu? To vše, ale i mnohem víc zazní v talkshow o anglickém fotbale.  

V Anglii jsou fotbalisté v průměru při přeletu z jednoho stadionu na druhý 42 minut. Co si o cestování na zápasy myslí Petr Mikolanda? Co všechno Evan Ferguson už předvádí v Brightonu a jak naloží s pozvánkou do reprezentace Irska? Přestupová politika Brightonu se líbí i Pavlovi Tylšarovi.

Čtěte také

Jak velkou ztrátou bude i pro Anglii konec kariéry německého fotbalisty Mesuta Özila? „Skvělý fotbalista. Klidně by mohl hrát ještě někde v nižších soutěžích, protože jeho genialita byla neuvěřitelná. Bohužel se u něj hodně projevil rozpor sport versus politika. Lidé se rozkmotřili na dvě party, kde jedna skupina ho miluje kvůli fotbalu a druhá, která ho nenávidí kvůli politice,“ říká ke konci kariéry Özila Petr Mikolanda.

Mikolanda je přesvědčený, že Harry Kane v létě z Tottenhamu odejde, stejně jako trenér Antonio Conte. Co zamýšlí klub Crystal Palace angažováním trenéra Roye Hodgsona? Poslechněte si povídání o anglickém fotbale a užijte si reprezentační okno i s vysíláním Radiožurnálu Sport. Už dnes ve 20.45 nastoupí čeští fotbalisté proti Polsku. Přímý přenos utkání uslyšíte v našem vysílání.

autoři: Martin Minha , rej
Spustit audio

Související