Langerová živě z Karlových Varů! Zahraje na Dni s Českým rozhlasem a vstup je volný

26. červen 2019

1. července od 21.00 uslyšíte na Radiožurnálu živý koncert Anety Langerové. Budete zrovna ve Varech na Mezinárodním filmovém festivalu? Dorazte na vystoupení. Je bez vstupného.

Aneta bude 1. července od 10.00 hostem Jana Pokorného v našem pojízdném R-streamu. Večer pak vystoupí i se svou kapelou v Poštovním dvoře. Na místo je zajištěna kyvadlová doprava. Vstup je volný – až do vyčerpání kapacity (ale nebojte, vejde se až tisíc lidí). Koncert končí ve 22.30.

Koncert zahrajeme také živě ve vysílání Radiožurnálu a na vlnách Českého rozhlasu Karlovy Vary. Podívejte se sem, jak si nás naladit.

Navštivte také R-stream. Klidně každý den!

Radiožurnál přiveze na filmový festival také pojízdné studio R-stream. Živě odtud bude moderovat Jan Pokorný dopolední proud Radiožurnálu a do vysílání si pozve různé hosty.

VIDEO: Den s Českým rozhlasem v Karlových Varech přinesl v roce 2018 koncert Mišíka

Brána Letního kina

Poprvé se v karlovarském Letním kině uskutečnil samostatný program, Den s Českým rozhlasem. 2. července se tu připomínalo 50. výročí Pražského jara i následující srpnové okupace, a to skrze hudbu i filmy. Vladimír Mišík zahrál se skupinou ETC a následně kino promítalo dva snímky z roku 1968.

R-stream bude na Sadové kolonádě otevřený od 9.00 (o víkendech od 10.00 do 18.00) do 17.00 celý týden, tedy od soboty 29. června až do soboty 6. července.

A navíc dvakrát přivítáme Wave

V pondělí 1. července se hned v 19.00 vyměníme s naším Radiem Wave! R-stream zaplní živé vysílání popkulturního pořadu KompotJany Patočkové a Vojty Adama se zeptají moderátoři Šimon Holý a Hana Biriczová na to, jak filmový festival přežít a jak se vyvarovat zásadním faux pas.

A ve čtvrtek v 18.00 do otevřeného studia usednou filmové Čelisti. Moderátoři Aleš Stuchlý a Vít Schmarc si pozvou kritika Tomáše Stejskala a ještě většího kritika Kamila Filu.

Podívejte se, jaká byla atmosféra na koncertě Anety na Dni s Českým rozhlasem ve Varech:

autor: had
Spustit audio