Marek Lambora, Halina Pawlowská, Daniela Kolářová a další. Program Dne otevřených dveří na Dvojce

10. květen 2022

Den otevřených na Dvojce začíná v sobotu 14. května v 10:00. Přivítáme vás v hale na Vinohradské 12, kde bude do odpoledních hodin probíhat autogramiáda s moderátory stanice. Ze studia S1 bude Aleš Cibulka jako tradičně každou sobotu vysílat živě svůj Tobogan a od 15:00 budou z Radiocafé Vinohradská 12 vysílat Šárka Volemanová a Jirka Holoubek se svými hosty.

Den otevřených na Dvojce začíná v sobotu 14. května v 10:00. Přivítáme vás v hale na Vinohradské 12, kde bude do odpoledních hodin probíhat autogramiáda s moderátory stanice. Přijdou například František Novotný, Zuzana Maléřová, Miloš Skalka, Martin Hrdinka, také Halina Pawlowská nebo Aleš Cibulka.

Tobogan živě

Moderátor Toboganu si k autogramiádě doslova „odběhne“ přímo ze živého vysílání své talkshow, které se také můžete zúčastnit. Vysílat se bude v prostorách studia S1, kam si Aleš pozval Petra Kotvalda, Jitku Ježkovou a Zdeňka Piškulu.

Přijďte na Dvojku

Šárka Volemanová a Jiří Holoubek připravují speciál z Radiocafé Vinohradská 12. Dvouhodinový pořad Přijďte na Dvojku vysíláme živě od 15:00. Účast v něm přislíbili Jan Čenský, Daniela Kolářová, Marek Lambora, Dana Černá, Marek Němec, Petr Lněnička či Klára Sedláčková-Oltová.

Živě v něm vystoupí i další spolupracovníci Dvojky – Dasha a Jan Smigmator. V jejich podání zazní například hity Lásko voníš deštěm, Dej mi svou ruku prázdnou, Věřím hvězdám.

Spustit audio

Související