Na ČRo Dvojku zavítá komentátor Petr Nováček. Poslouchejte po 8:30

18. říjen 2013

Jak hodnotí verdikt švýcarského federálního soudu ve věci privatizace Mostecké uhelné společnosti? Jakou lekci jsme dostali a co to bude znamenat?

Expert české politické scény se rovněž zamyslí nad obsahem i formou předvolebních spotů i obsahem webových stránek politických stran. Umí a jak využívat sociální sítě? (Pořad nevysíláme živě.)

Petr Nováček
V rozhlase už léta operativně komentuje vnitropolitické události související s politickými stranami (vystudoval „Zeitgeschichte“), s politickými osobnostmi, s ústavním pořádkem a institucemi, volby všeho druhu a ledacos dalšího. Za tím účelem si po nocích telefonuje s politiky a nikoli například s milenkami. Vybaven od narození špatným zrakem a prý proto slušnou pamětí, k váženým a milým posluchačům hovořívá ne „z papíru“, nýbrž „z patra“.

"Jak to vidí" vysíláme od pondělí do pátku vždy v čase od 8:30 do 9:00 hodiny. (Přepis pořadu najdete na našich stránkách následující den, zvukový záznam do hodiny po odvysílání.)
Autorizovaným dodavatelem doslovných elektronických přepisů pořadů Českého rozhlasu je NEWTON Media, a.s. Texty neprocházejí korekturou.

autor: pno
Spustit audio