Na umísťovací výstavu koček přišlo mnoho lidí s dobrým srdcem. Skoro všichni chlupáči našli nový domov

5. únor 2023 08:15

Spolek na ochranu zvířat Dobříšsko pořádal včera v knihovně v Praze 2 tradiční umísťovací výstavu koček. Ze 30 chlupatých krasavic a krasavců, kteří přijeli hledat nový domov, jich 29 z knihovny odešlo s novými majiteli.

Domov našly všechny kočičky ze Spolku na ochranu zvířat Dobříšsko, ze Sdružení na ochranu zvířat v krajní nouzi, obě kočičky soukromého majitele, pouze jedna kočička ze spolku Chlupáči v nouzi zůstala na ocet.

„Děkujeme všem návštěvníkům, že přišli na naši výstavu, děkujeme novým majitelům našich kočiček, že se pro ně rozhodli a dali jim domov. Děkuji vedení a zaměstnankyním Městské knihovně v Praze 2, že jsme mohli výstavu uspořádat v krásných prostorách knihovny.

Jsem moc ráda, že se výstava podařila a že 29 kočiček má svůj vlastní domov a svou vlastní rodinu. Díky vám všem! Byli jste skvělí,“ píše Dana Javůrková, předsedkyně Spolku na ochranu zvířat Dobříšsko.

Kdo z vás výstavu nestihl, může přijít na tu příští, která se bude konat v dubnu. Nebo si může kočku vybrat na webu uvedených spolků a sdružení.

Spustit audio