Naše fantazie na fantazii vesmíru nestačí. Musíme jí dát prostor, myslí si Karin Krajčo Babinská

19. prosinec 2018

Do povědomí diváků se režisérka, scenáristka a bloggerka uvedla svým filmovým debutem Pusinky. A diváckou přízeň si vysloužil i její druhý snímek Křídla Vánoc, při jehož natáčení se také sblížila se svým současným manželem Richardem Krajčem.

Hrdinové filmu mají možnost splnit si přání a jejich život se pak odvíjí od toho, pro co se rozhodli. „Věřím na anděly a na to, jak jsem to v tom filmu napsala. Máme svobodnou vůli a můžeme si dělat, co chceme. Stejně tak ale můžeme požádat svoje anděly o pomoc,“ říká v pořadu Host do domu Karin Krajčo Babinská.

„Musíme si ale dávat pozor na to, co si přejeme, aby se nám to nesplnilo opravdu do puntíku. Protože naše fantazie na fantazii vesmíru nestačí a bereme si tak vítr z plachet. Můžeme se maximálně snažit představit si, jak bychom se chtěli cítit, až něčeho docílíme. Co nás k tomu pocitu dovede, to už nechme na vesmíru.“

Proč se nemáme bát žádat anděly o pomoc každý den? Jak jde dohromady její pověst celoživotní rebelky s puntičkářským přístupem k práci? Čím ji zaujal její manžel? A v čem se liší režírování koncertu skupiny Kryštof a natáčení vlastního filmu?

autoři: Stáňa Lekešová , and
Spustit audio

Související