Naším největším soupeřem budou Budějovice, myslí si manažer volejbalistů Karlovarska

8. listopad 2021

Pamatujete si jméno Ondřej Hudeček? Manažer volejbalového Karlovarska začínal se sportem na jihu Čech. A teď usiluje o postup západočeského týmu do základní skupiny Ligy mistrů.

Karlovarsku zbývá poslední krok – zvládnout domácí odvetu s Lisabonem. A jen abyste věděli, ředitelem Karlovarska je Jakub Novotný, který hrával v Českých Budějovicích. Trenérem je Jiří Novák. Ten v tehdejší českobudějovické Škodě s volejbalem začínal.

Manažer, Jihočech Ondřej Hudeček, by moc rád postoupil do základní skupiny Ligy mistrů. Jak sám říká, klub a také jeho volejbalová duše po tom touží. „Samozřejmě, ta cesta není vůbec jednoduchá, jak pro hráče, tak pro nás v zákulisí. Program je náročný, ale my jsme klub, který si klade jen vysoké cíle,“ dodává.

Co se týče volejbalové extraligy, favoriti jsou podle něj podobní jako loni. „Budějovice dobře omladily, daří se jim. Praha se zatím hledá, Liberec je na tom podobně, takže naším největším soupeřem určitě budou Budějovice. U zbytku záleží, jakou vlnu chytnou před play off, určitě tam budou týmy, které se povezou na dobrém výkonu,“ myslí si.

autor: Kamil Jáša
Spustit audio

Související