Návrat do budoucnosti: Zažijte Zlín Film Festival s Rádiem Junior!

3. září 2020

Chodíte rádi do kina? Vyrazte s námi na 60. ročník Zlín Film Festivalu, letos s podtitulem „Návrat do budoucnosti“, který se koná od 4. do 10. září. Kromě filmové nadílky se můžete těšit i na program Rádia Junior a chybět nebude ani tradiční Den s Českým rozhlasem.

O prvním festivalovém víkendu se s námi můžete potkat v divadelní zóně v parku Komenského, kde vás na stanovišti Rádia Junior čekají soutěže a kvízy o ceny.

Denisa živě

sobotu 5. září od 15:00 do 19:00 bude ze speciálního festivalového studia živě vysílat Denisa Kimlová. Přijďte se s ní pozdravit a poslechnout rozhovory s hvězdnými hosty.

Zábavné dílny

Pokud vás baví audioknížky, zaskočte si v sobotu nebo v neděli od 13:00 do festivalového šapitó na workshop „Jak se dělá audiokniha“. Základy rozhlasového herectví návštěvníky provedou režisér Petr Vodička a herečka Tereza Dočkalová, představitelka hlavní role v seriálu Vladana a Prasopes, který znáte i z vysílání Rádia Junior.

Nadšení reportéři si přijdou na své v pondělí a úterý s Festivalovou dílnou malého novináře pod vedením Michaely Veteškové. Novinářskou práci v terénu si zájemci můžou vyzkoušet 7. a 8. září od 15:00 do 17:00

Den s Českým rozhlasem

Ve středu 9. září si určitě nenechte ujít Den s Českým rozhlasem. Celé odpoledne se bude opět soutěžit o ceny, ale zveme vás především na velkolepou kouzelnickou show, a to od 15:00 na malé stage v parku Komenského.

Zlatým hřebem bude večerní koncert Českého rozhlasu v zámeckém parku. Od 17:00 vystoupí oblíbený písničkář Jaroslav Uhlíř, následovat bude od 19:00 zpěvačka Bára Poláková s kapelou.

Sledujte náš web

Ať už za námi na Zlín Film Festival dorazíte nebo ne, určitě nezapomeňte sledovat náš web a vysílání. To nejlepší z festivalového dění pro vás budou sledovat a natáčet Šárka Mattová a Petr Ševčík. Koho letos uloví? Podívejte se do fotogalerie na hvězdy, se kterými jsme natáčeli minulý rok.

Filmu zdar!

Pusť si video