Navzájem si to přejme, tvrdí o slávě na sociálních sítích dvojčata Kristýna a Denisa

10. květen 2022

Sestry Škodovy, tak si říkají čtrnáctileté školačky z České Třebové, které se objevují v televizi a na sociálních sítích. Chcete se o sympatických děvčatech dozvědět víc? Moderuje Jitka Slezáková. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Kristýna a Denisa Škodovy jsou herečky a natáčí videa na sociální sítě. Ty je hodně baví a věnují jim i spoustu času. Kolik přesně? „Záleží jak kdy, ale za den někdy třeba i pět hodin. Když stříhám video, tak i déle,“ přiznává Denisa.

Jejich práce se ale vyplácí. Za poměrně krátkou dobu nasbíraly desítky tisíc sledujících. Navzájem se ale nepředstihují, která má víc. „Navzájem si to přejme,“ říkají jednohlasně.

Když jim bylo deset let, domluvily se s maminkou, že zkusí modeling. Ihned si je vybrala jedna agentura. Přes natáčení videoklipu a reklamy se jim postupně rozjela kariéra před kamerou. Před pár lety si dokonce zahrály se slavným hercem Jackie Chanem ve filmu The Diary. 

Jak zvládají kariéru influencerek a školu? Co na to říká jejich maminka? I na to se zeptala Jitka Slezáková, tak si poslechněte celý rozhovor

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online >>

autoři: Jitka Slezáková , Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Související