Nikole Zdráhalové se v Pekingu zatím nedaří. Na patnáctistovce se nevlezla do první dvacítky

Rychlobruslařka Nikola Zdráhalová na olympijských hrách v Pekingu zatím není úplně spokojená. V prvním závodě na tři tisíce metrů skončila na 18. místě a na poloviční trati dojela až 21. „Ráda bych řekla, že to na kratší trati bylo lepší, ale lépe jsem se necítila,“ říká Zdráhalová, která se v Pekingu objeví hned v pěti závodech. „Myslím si, že pět tratí je velký úspěch. V každém dnu mám jeden závod, takže je to lepší než při Světovém poháru. Vyjetí pěti míst byl úspěch.“

Závod na tisíc metrů, ve kterém se Zdráhalová představí, je naplánovaný až na čtvrtek 17. února. Přímý přeno její jízdy uslyšíte živě na Radiožurnálu i Radiožurnálu Sport.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Adam Weidenthaler , vla
Spustit audio

Související