Noční proud na televizní obrazovce

20. únor 2013

V sobotu 23. února 2013 od 20:55 hodin můžete na TV Barrandov v soutěžně zábavném pořadu BARRANDOVSKÝ VIDEOSTOP sledovat také tři diskžokeje Nočního proudu. Zdeněk Vrba, Miloš Skalka a Jakub Jakoubek se totiž v pořadu představí jako poradci soutěžících. Díky nim přijal roli arbitra - a ve Videostopu se vůbec poprvé objeví - Karel Gott. Zábavnou hru tradičně moderuje Jan Rosák, režii má Petr Soukup.

Legendární rozhlasový pořad NOČNÍ PROUD vysílá Český rozhlas Regina na frekvenci 92,6 FM a na Internetu každý večer od 22:04 do 24:00 hodin. Každý den má svého moderátora a dýdžeje v jedné osobě. Jedná se o zkušené „rozhlasáky“, kteří mají i mnoho zkušeností z moderování velkých akcí nebo diskoték po celé České republice.

Protagonisté Nočního proudu se také pravidelně objevují na televizních obrazovkách. Když pomineme různé dokumenty a reportáže, tak to bylo například v pořadech Čtveráci, Gladiátor, Hitparáda, Hádanky s písničkami, Hity roku, Čtyřlístek a dalších. Pamětníci určitě rádi vzpomenou na Miloše Skalku jako legendárního průvodce přenosy z nejrůznějších evropských hudebních festivalů a přehlídek.

Moderátoři Nočního proudu v Barrandovském Videostopu: Jakub Jakoubek, Miloš Skalka, Zdeněk Vrba

Není proto divu, že dramaturgie TV Barrandov vybrala pro jeden ze svých dalších dílů soutěžně zábavného pořadu Barrandovský Videostop právě tuto trojici diskžokejů a současně i moderátorů Nočního proudu. V roli poradců z řad známých osobností se pokusí blafovat, zmást soutěžící a samozřejmě pobavit diváky ve studiu i u obrazovek.

Zároveň se dozvíte, co je to Pouštěčina, jakou přezdívku má Karel Gott a další zajímavosti. Tak v sobotu 23. února nejprve Barrandovský Videostop a potom zpátky na Reginu do vln sobotního Nočního proudu s Milošem Skalkou. Na viděnou i na slyšenou.

autor: Zdeněk Vrba
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka