OBRAZEM: Dvacet let Regionu oslavily plné Poděbrady

7. září 2022 15:30

Český rozhlas Region letos slaví 20 let vysílání a po dvouleté pauze se vrátil se svým narozeninovým koncertem na lázeňskou kolonádu v Poděbradech. Sestřih koncertu budeme vysílat v neděli 11. září krátce po 14. hodině.

V sobotu 3. září se během pětihodinového koncertu, který byl dárkem zejména pro posluchače stanice, vystřídali zpěváci známí z vysílání stanice Marcel Zmožek, Jakub Smolík, Kateřina Brožová, Bohuš Matuš a Milan Drobný. Nechyběla ani moderátorka Noční linky a zpěvačka Jana Chládková s kapelou Pontiac. Vrcholem odpoledne se stalo hodinové vystoupení Václava Neckáře a skupiny Bacily, kteří přilákali pozornost téměř 5 tisíc diváků.

V rámci odpoledního programu nechyběl ani čas vymezený pro oblíbenou Humoriádu na cestách, ve které herci Uršula Kluková a Jiří Krampol vyprávěli historky nejen ze svého účinkování v legendárním Semaforu.

Celým odpolednem provázel Patrik Rozehnal, který si mimo interpretů pozval na pódium generálního ředitele René Zavorala, vedoucího programu stanice Karla Zajíce a samozřejmě moderátory Českého rozhlasu Region.

Spustit audio