Olomoučtí hokejisté v neděli doma hrát nebudou, utkání s Třincem se odkládá. Oceláře dál trápí covid

13. leden 2022

Hokejisté HC Olomouc měli v neděli 16. ledna doma vyzvat třinecké Oceláře, kvůli rozšířené nákaze covidu-19 v kabině úřadujících mistrů se ale duel odkládá. 

Vzhledem k dalším pozitivním nálezům na koronavirus v týmu HC Oceláři Třinec náš klub vyhověl žádosti soupeře a odložil s ním zápas, který se měl původně odehrát v neděli 16. 1. 2022. Náhradní termín utkání je v jednání a brzy o něm budeme informovat,“ uvádí Mora na svém webu.

Zatímco Hanáci Ocelářům vyhověli, Zlín, s nímž mají hrát Třinečtí už teď v pátek, nikoliv. Bude proto velmi zajímavé sledovat, v jakém složení tým trenéra Václava Varadi nastoupí. Pravděpodobně dostanou šanci junioři a hráči ze záložního prvoligového celku ve Frýdku-Místku. Oceláři hráli naposledy 4. ledna, v karanténě je celý tým od 6. ledna. 

Olomoučtí hokejisté budou bez zápasového vytížení víc než týden. Nyní v pátek mají volno a další zápas budou hrát zase až v úterý na ledě Pardubic. K zatím poslednímu utkání nastoupili minulou neděli proti Kladnu na ledě Chomutova, který je kvůli rekonstrukci kladenského stadionu dočasným azylem Rytířů. 

autor: dja
Spustit audio