Pavel Tomeš: Léto z obou stran. Čte Petr Štěpán

Věčný optimista, životní nadšenec a zachránce světa je postižen nevysvětlitelnými, tajemnými útoky. O pomoc požádá svého bývalého spolužáka, rutinou úřadu již poněkud znaveného policistu. Co se stane, když ryzí pragmatik bude vystaven jevům mezi nebem a zemí? Povídka z projektu Báječné léto ve dvou od populární stand-up komika a spisovatele oceněného čtenáři v anketě Magnesia litera 2022.

Účinkuje: Petr Štěpán
Připravila: Zuzana Vlčková
Režie: Lukáš Kopecký
Premiéra: 12. 8. 2022

Pavel Tomeš je autor knih a stand-up komik, kterého můžete znát z TV pořadů Comedy club a Na stojáka. Pracoval jako reklamní textař a dříve i jako editor týdeníku Sedmička, kde vycházely jeho fejetony.

Po sbírkách fejetonů Tohle lidi hodně berou, Zápisky malého tyranosaura a Facky z Marsu, vydal humoristický román o smrti Až na ten konec dobrý. Za ten získal v roce 2022 Cenu čtenářů v anketě Magnesia litera.

Co poslouchat při běhu nebo jako kulisu v práci? Poslouchejte živě ve vysílání Českého rozhlasu Dvojky anebo pak zdarma na jejím webu. Stránka Hry a četba nabízí mluvené slovo zdarma on-line ještě týden po odvysílání. Audioknihy nejde stáhnout. Některé tituly najdete v prodeji na CD nebo ke stažení v mp3 na webu Radioteka.cz. Další audioknihy zdarma najdete i jako podcast na portálu mujRozhlas.

Spustit audio

Související