Poslouchejte Region a přivítejte jaro s novým kolem! Celý březen soutěžíme o horská kola a další báječné ceny

3. březen 2023

Celý březen soutěžíme ve vysílání Regionu každý všední den o jeden balíček sportovního vybavení v hodnotě 1 200 Kč a každý týden o jedno horské kolo. Ulovte soutěžní zvuk a zavolejte do studia jako první.

Až v našem vysílání od pondělí 6. března do pátku 31. března (každý všední den) uslyšíte soutěžní zvuk... úryvek z písně „Šlapací kolo“ od skupiny Faraon, volejte k nám do studia na číslo 221 553 777.

Volající, který se dovolá jako první, vyhrává balíček sportovního vybavení. Ten obsahuje batoh, sportovní lahev a rychleschnoucí ručník (hodnota balíčku je 1 200 Kč).

Každý výherce v daném týdnu, postupuje do pátečního slosování o horské kolo MMR WOKI 60 Graphite orange N. Losování výherce horského kola proběhne vždy pátek po 12. hodině v pořadu Písničky se vzkazem.

Poslouchejte Region a přivítejte jaro s novým kolem.

Pravidla soutěže o horská kola zde.

autor: JMys
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.