Potkejte se s Annie Camel a Adélou Zouharovou na Zlín Film Festivalu

7. září 2021

Máte rádi filmy a dobrou zábavu? Zveme vás na 61. ročník Zlín Film Festivalu, který se koná od 9. do 15. září, jak jinak než ve Zlíně, a Rádio Junior na něm nesmí chybět. Kromě spousty skvělých filmů se můžete těšit na soutěž o DAB+ rádio a super odpoledne s Annie Camel a Adélou Zouharovou. Těšíte se?

Hlavními hvězdami letošního programu Rádia Junior jsou zpěvačky a influencerky Annie Camel a Adéla Zouharová, jejichž písničky znáte i z našeho vysílání. Těšit se na ně můžete v sobotu 16:30 na malé stage ve zlínském parku Komenského.

To si nesmíte nechat ujít!

Besedou, během které určitě zazní i několik hudebních pecek, provede diváky naše moderátorka Denisa Kimlová. Následovat bude autogramiáda.

Vyhrajte rádio!

V průběhu celého festivalu se na vás těšíme v divadelní zóně v parku Komenského, kde vás na stanovišti Rádia Junior čekají zábavné kvízy a především soutěž o digitální DAB+ rádio.

Zapojit se do ní můžete od 9. do 15. září, jednoho šťastného výherce pak vylosujeme v Klubu Rádia Junior v úterý 21. září. Přijďte zkusit štěstí!

Velký koncert

I letos se chystá také koncert Českého rozhlasu. Jako první vystoupí zpěvačka Lenny, následovat bude Adam Mišík s kapelou.

Přijďte si to poslechnout na náměstí Míru v úterý 14. 9. od 17:00. Zlín Film Festival bude veliký a my se už moc těšíme!

Spustit audio

Pusť si video