Přehled hostů publicistických pořadů - červen 2002

18. červen 2002

Přehled obsahuje informace o hostech pořadů: Duel Radiožurnálu, Host Jany Klusákové, K věci, O kom se mluví, Otázka dne, Radiofórum a Nad věcí. Údaje jsou aktualizovány jednou týdně.

V prvním sloupci je datum, v druhém sloupci je název pořadu. V dalším sloupci jsou jména hostů či název tématu, kterému se pořad věnoval. V posledním sloupci je jméno redaktora, který pořad připravil. V závorce za jmény některých hostů je název nebo zkratka strany, které jsou členy.

datumpořadhost (téma)redaktor1.Duel RadiožurnáluJosef Klíma, Roman KrištofP. Wolfová2.Host Jany Klusákovéprof. Ivo MožnýJ. Klusáková3.Otázka dnePavel ŠvarcP. Honzejk3.RadiofórumJan HartlJ. Pokorný, P. Nováček3.Nad věcíJan KotalP. Wolfová4.Otázka dneM. HančeI. Bernáthová4.RadiofórumT. Feřtek, J. LinhartJ. Klusáková4.Nad věcíLuboš HejlP. Wolfová5.Otázka dneMilan KnotekD. Kopecký5.RadiofórumMiroš Hanč, Ivan DivišJ. Pokorný5.Nad věcíPavel KolářP. Wolfová6.Otázka dneRoman KumpoštT. Kohout6.O kom se mluvíPavel TeličkaJ. Pokorný6.RadiofórumP. Bílek, P. PospíchalI. Hoffman6.Nad věcíZdeněk HříbalP. Wolfová7.Otázka dneSabina IntrovičováV. Sedláčková7.RadiofórumJ. Rupnik, J. RišlingováP. Kvapilová7.Nad věcíOtakar ŽoudlíkP. Wolfová8.Duel RadiožurnáluJ. Peterka, K. NeuvirtB. Keka9.Host Jany KlusákovéJana BílovováJ. Klusáková10.Otázka dneVáclav ZelenkaV. Dvořák10.RadiofórumArnošt LustigJ. Pokorný, P. Nováček10.Nad věcíIvan ChadimaP. Wolfová11.Otázka dneJan SrbL. Šumová11.RadiofórumM. Pohanka, M. BojarJ. Klusáková11.Nad věcíTomáš PojarP. Wolfová12.Otázka dneIng. R. ErlebachI. Bernáthová12.RadiofórumJ. Zahradil (ODS), J. Dolejš (KSČM), J. Kavan (ČSSD), C. Svoboda (KDU-ČSL)J. Pokorný12.Nad věcíRoman KrištofP. Wolfová13.Otázka dnepan Prokeš (vel. vojska ČR v Kuvajtu)P. Vavrouška13.O kom se mluvíJaroslav MílJ. Pokorný13.RadiofórumJ. Mlčoch, P. Zahradník, J. KovalovskýI. Hoffman13.Nad věcíJan ČáchaM. Veselovský14.Otázka dneM. BohatáL. Šumová14.RadiofórumO. Neff, J. PetránekM. Veselovský14.Nad věcíIvan DoudaP. Wolfová16.Host Jana PokornéhoStanislav Gross (ČSSD)J. Pokorný

Publikování přehledů hostů bylo ukončeno k posledímu dni v týdnu, kdy proběhly volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, tedy k 16. červnu 2002.

autoři: jkr , mah , mka
Spustit audio