Případ Masona Greenwooda vůbec nechápu. Hráč si něco takového nemůže dovolit, říká Mikolanda

Vloni v únoru podepsal Mason Greenwood čtyřletou lukrativní smlouvu s Manchesterem United a před několika dny byl obviněn ze sexuálního násilí. Podezřelý je podle britské policie i z vyhrožování zabitím. Útočník byl zadržen poté, co mladá žena zveřejnila zvukové záznamy a přidala i fotografie modřin. „Hráči mají obrovské množství peněz. Na každém kroku je někdo fotí, jsou hlídáni. Člen kádru Manchesteru United si přeci něco takového nemůže dovolit,“ myslí si Petr Mikolanda.

Čtěte také

„Každý den se řeší na sociálních sítích, je neustále sledovaný. Jakmile přešlápne, je hned potrestán. Myslím si, že 90 procent lidí ho už odsoudilo, i když případ ještě není oficiálně vyřešený,“ doplňuje bývalý útočník West Hamu United Petr Mikolanda v pořadu S mikrofonem do Anglie.

Proč je návrat Christiana Eriksena do Premier League zdravotním riskem? Co se děje s Jackem Wilsherem? A proč na trénincích Arsenalu jako volný hráč nosí teplákovou soupravu s vlastním číslem? Jak moc bude Dan Burn chybět v obraně Brightonu? A jak bude fungovat spojení Franka Lamparda s Evertonem?

autoři: Martin Minha , vla
Spustit audio

Související