Připomeňte si festival Prix Bohemia Radio v několika minutách

15. říjen 2018

Jaký byl festival Prix Bohemia Radio 2018? Zhlédněte sestřihy toho nejlepšího, co se v jednotlivých dnech událo.

Nejlepší okamžiky prvního dne

Veřejný poslech dokumentů a diskuze, studentský workshop s Ilincou Stihi a slavnostní zahájení festivalu. To všechno zažili návštěvníci prvního dne festivalu Prix Bohemia Radio.

Podněty nabitý den druhý

Poslech nejlepších reportáží, workshop americké dokumentaristky Karen Werner, rychlá rande s tvůrci z Českého rozhlasu, poslech podcastu z produkce Falling Tree Production, divadelní představení Ticho, nahrává se! i beseda se zahraniční zpravodajkou a generálním ředitelem Českého rozhlasu. To byla náplň druhého festivalového dne Prix Bohemia Radio.

Třetí den ve znamení dramat a koncertů

Poslech nejlepších dramat, Den s Rádiem Junior, Projekty Ostrov Olomouc a Severočeské rozhledny, debata o Rusku, Radio Wave Live Session a koncert Emila Viklického a Miroslava Vitouše. To vše přinesl třetí festivalový den Prix Bohemia Radio 2018.

Poslední festivalový den byli oceněni tvůrci ve všech kategoriích

Panelová debata Jak slyšet film, poslechy tvorby ve zvuku 5.1, terapie hudbou a slavnostní zakončení festivalu Prix Bohemia Radio.

To nejlepší z rozhlasové tvorby i bohatý doprovodný program přinese Prix Bohemia Radio i v roce 2019. Do Olomouce se vrací v termínu 1. až 4. dubna 2019.

autor: nwe
Spustit audio