Připomeňte si festival Prix Bohemia Radio v několika minutách

25. říjen 2019

Jaký byl festival Prix Bohemia Radio 2019? Zhlédněte sestřihy toho nejlepšího, co se v jednotlivých dnech událo.

Nejlepší okamžiky prvního dne

Veřejný poslech dokumentů a diskuze, vědomostní Konvikt kvíz a slavnostní zahájení festivalu. To vše zažili návštěvníci prvního dne festivalu Prix Bohemia Radio.

Podněty nabitý den druhý

Poslech nejlepších reportáží, workshop PRESSpektivy, debata nad vulgarismy ve vysílání, prezentace podcastu Matematika zločinu, Dabing Street Dejvického divadla i koncert Zagami Jericho. To byla náplň druhého festivalového dne Prix Bohemia Radio.

Třetí den ve znamení dramat a hudby

Středeční program festivalu patřil tomu nejlepšímu z dramat. Došlo také na Radio Speed Dating, Buchty Live nebo večerní Radio Wave Live Session s Ventolinem, The Atavists a Good Times Only.

Nová kategorie na scéně čtvrtého dne

Závěr festivalu nabídl novou kategorii Multimédia. Ta představila projekty, které dokáží uchopit audio a obohatit ho i po vizuální stránce. Mimo to měli návštěvníci možnost vidět práci s binaurálním mikrofonem v divadelní hře. Celý festival zakončilo slavnostní vyhlášení vítězů jednotlivých kategorií.

To nejlepší z rozhlasové tvorby i bohatý doprovodný program přinese Prix Bohemia Radio i v roce 2020. Mezinárodní festival rozhlasové tvorby se do Olomouce vrátí v termínu 30. března až 2. dubna 2020.

autor: nwe
Spustit audio