„Proč nemám děti? Kvůli rakovině.“ Bezproblémová hudba Kylie Minogue je antitezí jejího života

13. říjen 2021

Australská hvězda Kylie Minogue začínala jako herečka v soap opeře. Po roli automechaničky prorazila jako zpěvačka a stala se synonymem optimistického tanečního popu. Jaké byly ale těžší chvíle jejího života, proč se jí nedařilo získat si americké publikum a která deska slavila největší úspěch? Poslechněte si druhou část speciálu k dvacátému výročí alba Fever.

Její duet s Nickem Cavem se stal vizuálním i hudebním hitem, který dostal australského písničkáře i do hitparády Eso. Jak vznikla píseň Where The Wild Roses Grow a opravdu spolu měli Cave s Minogue vztah, jak se tehdy psalo všude (i v Bravu)? Zjistíte v nové epizodě podcastu Kompot.

Její kariéra je dlouhá, s mnoha vrcholy a několika pády. Které album jí zavřelo dveře ve Spojených státech? Také její osobní život zajímal bulvár, i když nikdy nepatřila k velkým provokatérkám. S jakou supermodelkou se chvilku dělila o frontmana INXS Michaela Hutchence? A v čem její rodinný život smutně ovlivnila rakovina? Pusťte si nový díl Kompotu.

Milujete Kylie Minogue jako my? Napište nám na Instagram nebo Facebook, jaká je vaše nejoblíbenější píseň nebo videoklip a jestli na ni máte vlastní důležitou vzpomínku!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.