Prostějovští hokejisté mají nové logo. Vznikalo až v Indonésii, sdělil majitel Jestřábů

12. červenec 2022 08:54, aktualizováno

Už krátce po konci uplynulé sezony to avizovali, nyní přišli s odtajněním. Hokejový klub LHK Jestřábi Prostějov v pondělí 12. července představil na svém webu nové logo.

Podle tiskové zprávy má logo působit moderněji než to předchozí, které užívali předchozích 18 let. Název klubu i jestřáb zůstávají. Menší novinkou je, že zvíře, které je s prostějovským hokejem už roky pevně spojené, je zlaté.  

Zajímavostí je, že logu dali život až daleko za hranicemi České republiky. „Logo vzniklo až na daleké Jávě v Indonésii a pevně věřím, že se stane novým symbolem všech skutečných fanoušků prostějovského hokeje,“ uvedl k novému logu majitel prostějovského klubu Jaroslav Luňák.

Logo, soupeři a konečně i kádr

Nové logo už tedy fanoušci prostějovského hokejového klubu znají. Vědí taky už i to, jak vypadá program přípravných zápasů. Jestřábi se setkají s polskými týmy Jastrzębie, Osvětim, Porubou, Třebíčí, Pardubicemi a Frýdkem-Místkem.

Dlouho však fanoušci neznali podobu kádru na příští sezonu. To se však změnilo den po zveřejnění nového loga. Nově budou v týmu Jestřábů působit napřáklad brankář Jaroslav Pavelka, obránce Tomáš Valenta nebo útočníci David Ostřížek, Vilém Burian či Roman Vlach.

autor: dja
Spustit audio

Související