Rádio Junior oslaví 9. narozeniny online koncertem Michala Horáka a soutěží. Nenechte si to ujít

28. únor 2022

Narozeninový koncert si můžete pustit už 3. března od 19:00 na našem webu. Máme pro vás taky soutěž o parádní ceny. Slavte s námi!

Jak správně oslavit rozhlasové narozeniny? No přece pořádnou hudební náloží a soutěží o digitální rádia! Na co se můžete těšit?

Super online koncert 3. března

K narozeninám Rádiu Junior zazpívá Michal Horák, držitel ceny Český slavík v kategorii Objev roku 2021. Užijte si spoustu vtipných a veselých písniček pěkně z pohodlí pokojíčku. Video si můžete pustit už ve čtvrtek 3. března od 19:00 tady na webu. A pokud to nestihnete, nic se neděje, najdete ho tu i po odvysílání.

Koncert si můžete pustit tady >>

Oslavte narozeniny Rádia Junior online koncertem písničkáře Michala Horáka

Záznam koncertu si můžete v neděli 6. března od 11:00 poslechnout i ve vysílání Junioru.  Ještě před čtvrtečním koncertem vyzpovídá Michala Horáka v Klubu Rádia Junior Klárka Nováková, a to ve středu 2. března.

Soutěž o DAB+ rádia a podepsaná CD

Pozorní diváci koncertu mají šanci so 13. 3. 2022 vyhrát super ceny! Na tři z vás, kteří v průběhu koncertu zachytíte tajné heslo, čeká digitální DAB+ rádio, knížka a dvě podepsaná CD Michala Horáka. Tak zkuste štěstí!

Zapojte se do soutěže >>

Tohle všechno můžete vyhrát v narozeninové soutěži Rádia junior

Děkujeme, že jste s námi už devět let!

autoři: Dagmar Jegerová , kpe

Související

Pusť si video