Režisér Štěpán FOK Vodrážka: Z ruličky od toaletního papíru jsem vyrobil telefon

18. listopad 2022

V rubrice Brambora s vejcem tentokrát Ivana s Alešem telefonovali Štěpánovi FOK Vodrážkovi, kterému by prý nevadilo, kdyby se jmenoval Podrážka. V rozhovoru padlo plno zásadních otázek, jako třeba, zda je lepší houskový, nebo bramborový knedlík a která barva je hnusná.

Režisér, který stojí například za dokumentem PSH Nekonečný příběh, během telefonátu mimo jiné prozradil, že kdysi z rolky od toaletního papíru vyrobil telefon a že má otevřené všechny čakry. „Když jsem byl jednou na józe, tak říkali, že jsem otevřený,“ zdůvodňoval své tvrzení.

V hudebním okénku jsme si připomněli písničku Music Sounds Better With You, což je jediná písnička od francouzského tria Stardust. „Ten klip je krásnej,“ rozplýval se Aleš a zkoušel si podupávat do rytmu.

Co všechno kromě telefonu si můžete vyrobit z ruličky, která vám zbyde po spotřebovaném toaletním papíru? Kterým členem kapely PSH by Štěpán nejradši byl a proč? A co by nechtěl dostat k Vánocům? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem a zjistíte to.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.